Galatasaray-Zalgiris maçı öncesi kritik uyarı! Bir an önce sahaya dönmeli

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda 2-2'lik beraberliğin ardından İstanbul'da Zalgiris karşısında tur arayacak. Maç öncesinde Icardi ve Zaha transferleriyle moral bulan Cimbom'a rehavet uyarısı geldi.

Sarı-kırmızılılar, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Litvanya ekibi Zalgiris'i ağırlayacak. Saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Willy Delajod yönetecek. Mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç öncesinde Icardi ve Zaha gibi transferlerle moral bulan Sarı Kırmızılılara Spor Yazarı Ergin Aslan'dan rehavet uyarısı geldi. Galatasaray'ın bu sene 60'ın üstünde maça çıkacağını hatırlatan Aslan, esnekliğin yerine disipline ihtiyacın olacağını ve Galatasaray'ın sahaya dönmesi gerektiğini belirtti.

İşte Ergin Aslan'ın yazısının ilgili kısmı:

Avrupa kupaları başladı. İlk maçlar elbette sezon için ölçü olmaz ama bize verdiği fikir kadarını konuşursak, takımlarımızın bu turlarda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Bu demek değil ki, çantada keklik. Özellikle Galatasaray, görkemli transferler ve imza töreninden sonra maçı biraz arka plana atmış gibi. Okan Buruk’un bu durumdan memnun olduğunu sanmıyorum. 2-2’lik ilk maçın görüntüsü hoş değildi. Rövanşta elbette Galatasaray ağır favori Ancak maç sahada kazanılır. Sarı-kırmızılıların bir an önce transfer rüzgarını bir kenara bırakıp Zalgiris maçına odaklanması gerekiyor. Çünkü, Avrupa’da büyük hedefleri olan bir takımın, o büyük maçlara çıkabilmesi için evvela bu turu geçmesi gerekiyor.

Geçen sezon 36 maça çıkan Galatasaray’da bu rakam 60’a yaklaşacak. Dolayısıyla Okan Buruk’un işi geçen sezona göre daha zor alacak. Geçen sezon izinler anlamında oyunculara sağlanan esneklik bu sezon yerini daha fazla disipline bırakacak. Bu yüzden söylediğimi tekrarlayayım; Galatasaray bir an önce sahaya dönmeli.

Sonraki Haber