Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor! Oliveria ile sezon sonu yollar ayrılacak

Galatasaray'da derbi galibiyeti sonrası yüzler gülerken Sergio Oliveira ile ilgili de gelişmeler sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor... Derbi öncesi kadro dışı bırakılan Oliveira'nın kalan haftalarda süre alması beklenmiyor...

Galatasaray'da Sergio Oliverira krizi... Sarı kırmızılılar geçtiğimiz hafta oynanan Karagümrük maçında sahadan mağlubiyetle ayılmış ve kupaya veda etmişti... Maçta oyundan alınan ve tepki gösteren Sergio Oliveira maçtan sonra da ufak bir tartşışam yaşadı. Portekizli oyuncu daha sonra kadro dışı bırakılırken Beşiktaş ile oynanan maçta kadroya alınmadı.

OLİVERİA İLE SEZON SONU YOLLAR AYRILACAK

Önümüzdeki haftalar da kadroda olması beklenmeyen Sergio Oliveira'nın sezon sonunda sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor... Portekizlinin Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Okan Buruk, Beşiktaş derbisi sonrasında kendisine sorulan "Sergio Oliveira kalan 10 maçta var mı, yok mu?" sorusuna, "Performansa bağlı. Bu maçta kadroda düşünmedim. Kadrodaki her oyuncuyu kullanabiliriz. Aidiyetlerine ve katkılarına bakacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız." cevabını verdi.

Sonraki Haber