Galatasaray'dan kırılması zor rekor

Galatasaray Antalyaspor'u yenmesiyle birlikte deplasmanda yenilmezlik serisi 13 maça çıkardı. Galatasaray böylelikle kırılması güç bir rekora erişti.

Antalyaspor'u deplasmanda 3-0'lık rahat skorla geçen Galatasaray, kırılması zor bir rekora imza attı.

Galatasaray bu galibiyetiyle 13 defa arka arkaya deplasman galibiyeti almış oldu. Takım böylelikle Trendyol Süper Lig'deki peş peşe en çok galibiyet yaşanan takım oldu.

Galayasaray geçen sezon 9, bu sezon ise 3 deplasman maçında galibiyete ulaştı.

YENİLMEZLİĞİNİ 10 MAÇA ÇIKARDI

Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'deki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar ligde geçtiğimiz sezonun son maçında Konyaspor'u yenerken, bu sezon da Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe, Alanyaspor ve Antalyaspor'u mağlup etti, Kasımpaşa ile ise berabere kaldı.

BİR REKOR DA ICARDİ'DEN

Galatasaray'ın Antalyaspor'a konuk olduğu maçta ağları 2 golle sarsan Mauro Icardi, kulüp tarihine geçti.

Galatasaray'ın Antalyaspor ile Corendon Airlines Stadyumu'nda oynadığı maçta Mauro Icardi, 10 ve 52. dakikalarda golle buluştu.

Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 51 gol atmış oldu.

31 yaşındaki oyuncu, sarı kırmızılı takımın efsanelerinden Georghe Hagi'nin ardından ligde 50 gole en hızlı ulaşan ikinci yabancı oyuncu oldu.

Icardi, Galatasaray'da 64 lig maçında 51 gol kaydetti.

Galatasaray kariyerinde 60 gole ulaşan Mauro Icardi kulüp tarihinin en çok gol atan 10. oyuncusu oldu.

OSIMHEN 3. GOLÜNÜ ATTI

Sarı-kırmızılıların Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, müsabakanın 90+2. dakikasında takımının 3 golünü kaydetti ve maçın skorunu tayin etti. Sağ kanattan Hakim Ziyech'in kullandığı serbest vuruşunda ceza sahası içinde topu kontrol eden Osimhen sol çaprazdan yaptığı röveşatayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 25 yaşındaki futbolcu böylece ligdeki 3. gol sevincini yaşadı.

Sonraki Haber