Galatasaraylılara müjde! Anlaşma tamam

Galatasaray sağ bek transferini bitirmek üzere... Sarı kırmızılılar Okan Buruk'un 1 numaralı adayı Doue ile anlaşmaya vardı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray transferde öncelik verdiği mevki olan sağ bek bölgesinde transferi tmamlamak üzere. Okan Buruk'un 1 numaralı adayı Doue ile Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı ve kulüplerin pazarlıklarında da mutlu sona yaklaşıldığı belirtildi. Sarı-kırmızılılar bu transferi 6 milyon euro civarında bir maliyetle bitirmeyi hedeflediği öğrendili.

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ DOUE KİMDİR?

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Guela Doue 17 Ekim 2002 yılında Angers’te doğdu. Futbol kariyerine 2011-22 sezonunda Stade Rennais FC altyapısında başlayan oyuncu 2020/2021 sezonunda Rennes U19 takımında forma giydi. Ortaya koyduğu başarılı performansla 2022/23 sezonunda Rennes’in A Takımı’na yükselen Guela Doue Ligue 1’de 24 karşılaşma, Avrupa Ligi’nde ise 4 maçta oynadı. Fildişili oyuncu bu sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı. Doue söz konusu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Genç oyuncunun piyasa değeri 8 milyon Euro olurken Rennes takımı ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sonraki Haber