Gazetede kendi ölüm ilanını görünce dehşete düştü! 'Çok şükür hâlâ yaşıyorum'

İngiltere'de yaşayan 39 yaşındaki Faye Finaro, bir gazetenin web sitesinde yer alan ölüm ilanı bölümünde kendi adını ve fotoğrafını görünce dehşete düştü. Sosyal medyada "Çok şükür hâlâ yaşıyorum" paylaşımında bulunan kadının adına düzenlenen ölüm ilanı kaldırıldı.

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan 39 yaşındaki Faye Finaro adlı kadın, Mansfield Chad gazetesinin ölüm ilanı bölümünde kendi adının ve fotoğrafının yer aldığını ve 'kederli' ailesine çiçek gönderme seçeneğinin de bulunduğunu görünce dehşete düştü.

GAZETEDE KENDİ ÖLÜM İLANINI GÖRDÜ

ARKADAŞLARI SAYESİNDE HABERDAR OLDU

İngiltere'de bir güzellik işletmesi sahibi olan 39 yaşındaki Faye Finaro, Mansfield Chad gazetesinde kendi ölüm inanını görünce adeta dehşete düştü. Ölüm ilanından onu ağlayarak arayan arkadaşları sayesinde haberdar olan Finaro, yaşanan karışıklığın yeni işini kutlayan bir gönderinin, sitenin vefat bölümüyle karışması sonucu meydana geldiğini düşünüyor.

"İki yıl önce Mansfield Chad web sitesine işimi kurduğum için beni tebrik eden bir kutlama gönderilmişti. Görünüşe göre Chad'ın bu bölümü artık ölüm ilanlarıyla birleştirildi ve bu nedenle bu bölüm benim öldüğümü gösteriyor."

ÖLÜM İLANI KALDIRILDI

Fox News'in haberine göre sosyal medyada "Çok şükür hâlâ yaşıyorum" paylaşımında bulunan ve ölüm ilanının kaldırılmasını isteyen Finaro, “dünyada kendi adını taşıyan tek kişi” olduğunu ve ölüm ilanının insanların endişelenmesine yol açtığını belirtti. Finaro'ya daha sonra gazete tarafından ölüm ilanının kaldırıldığı söylendi ancak ölüm ilanının yaklaşık 30 gün boyunca arama motoru sonuçlarında görünmeye devam edebileceği de eklendi.

Sonraki Haber