Gazze'ye bomba yağdıran İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı!

Gazze'yi abluka altına alan ve günlerdir bölgeyi bombardımana tutan İsrail, bugün de Suriye'de havalimanlarını hedef aldı. İsrail'in saldırısı sonrası bir sivil havalimanı çalışanının yaşamını yitirdi.

Gazze'ye bomba yağdıran İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı!

Gazze'yi abluka altına alan ve günlerdir bölgeyi bombardımana tutan İsrail, bugün de Suriye'de havalimanlarını hedef aldı. Suriye devlet medyasının "son dakika" ibaresiyle servis ettiği habere göre; İsrail'in saldırısı sonrası bir sivil havalimanı çalışanının yaşamını yitirdi.

BU KEZ SURİYE'YE SALDIRDILAR

SANA'nın haberine göre İsrail'in saldırısı sonucu Şam Uluslararası Havalimanı'nda bir işçi hayatını kaybetti bir işçi ise yaralandı. Habere göre İsrail kuvvetlerinin bugün Şam ve Halep uluslararası havalimanlarını hedef alarak hizmet dışı bıraktığı açıklandı.

SANA'ya konuşan askeri bir kaynak şunları söyledi: "“Bu sabah yaklaşık saat beşte, İsrail düşmanı aynı anda İsrail yönünden füze patlamalarıyla bir hava saldırısı gerçekleştirdi. Akdeniz'den Lazkiye'nin batısında ve işgal altındaki Suriye Golan yönünden Şam ve Halep uluslararası havalimanlarını hedef alıyor."

UÇAKLAR LAZKİYE'YE YÖNLENDİRİLİYOR

Suriyeli yetkililer havalimanlarını kullanacak yolcuların biletlerini aldıkları kurumlarla iletişime geçmeleri istendi. Havalimanlarına yönelik saldırı dolayısıyla uçakların Lazkiye Havalimanı'na yönlendirildiği belirtildi.

Sonraki Haber