Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! İstanbul'da 5 gün ücretsiz tatil fırsatı

Gençlik ve Spor Bakanlığı son 2 yıldır olduğu gibi bu yıl da beklenen projesini duyurdu. 18-30 yaş arasındaki gençler Türkiye'nin 81 ilinde seçili KYK yurtlarında ücretsiz konaklıyor. İstanbul da elbette bu şehirler arasında bulunuyor. İşte ayrıntılar...

18-30 yaş arasındaki gençlere Türkiye'yi gezme fırsatı sunan "Seyahatsever" uygulaması 2024 yılında da devam ediyor. Gençli ve Spor Bakanlığı'nın duyurduğu projede 5 gece boyunca şehirlerde konaklamak mümkün. İstanbul'da 5 gece ücretsiz tatil fırsatını değerlendirmek isteyen gençler başvurulara başladı.

SEYAHATSEVER 2024 İSTANBUL YURTLARI

Seyahatsever 2024 kapsamında İstanbul'daki yurtlar gençler tarafından merak ediliyor. Bu sene İstanbul Maltepe'de yer alan yurtlar açılmış durumda. İşte o yurtlar:

SEYAHATSEVER 2024 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Seyahatsever projesi kapsamında deprem bölgesi hariç illerimizde 1 kız ve 1 erkek yurdu yaz döneminde gençlerin hizmetine tahsis edildi. Projeden faydalanmak isteyen genöçler, 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini en az bir gün öncesinden arayıp rezervasyon yaptırarak diledikleri ildeki GSB yurtlarında 5’er gün süreyle ücretsiz konaklayabilirler.

SEYAHATSEVER 2024 HANGİ TARİHLER ARASINDA?

Proje, 8 Temmuz’dan 25 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

Sonraki Haber