Gökdelenden düşerek ölen Semanur'un notları ortaya çıktı! Annesi kızının intihar etmediğini iddia ediyor...

Ankara'da, arkadaşının 43'üncü kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden 27 yaşındaki binicilik eğitmeni Semanur Arslan'ın not defteri ortaya çıktı. Semanur'un annesi Elif Karaca ise notlardan bahsederek 'Benim kızım hayat dolu bir çocuktu. Benim kızım asla intihar etmedi' dedi.

Binicilik eğitmeni Semanur Arslan, 20 Ekim akşamı Çankaya ilçesi, Konutkent Mahallesi'nde arkadaşı F.D.'nin oturduğu 43'üncü kattaki evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Semanur Arslan'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cep telefonunun incelenmesi, otopsi ve toksikoloji raporlarının sonuçları bekleniyor. Semanur Arslan'ın, ölmeden önce not defterine yazdıkları da ortaya çıktı.

Semanur'un öldüğünde evde bulunan F.D. ile E.Ö. gözaltına alınıp, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. F.D., Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında onu göremediklerini ileri sürdü. E.Ö. ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti.

SEMANUR'UN ANNESİ KONUŞTU

Semanur'un annesi Elif Karaca; olay günü kızının eve geldiğini, arkadaşı E.Ö.’nün de yanında olduğunu belirterek "10 dakika kaldılar. ‘Kapadokya’ya gideceğiz, onun arabası var, onunla gideceğim annecim, yarın da döneceğim’ dedi. Daha sonra sürekli aradım, kızıma ulaşamadım. Pazar günü akşam haberi geldi. Notlarında hayallerinden bahsetmiş. ‘Annem beni koşulsuz seviyor’ demiş. Yavrum tabii ki anneler koşulsuz sever. Ben çocuğumu istiyorum, ben yavrumu istiyorum. O gün akşam o evdeyken taksi çağırmış. Evdekiler ifade vermişler olaydan sonra. F.D. ifadesinde, 'Kız arkadaşım E.Ö. ile tartıştılar. Sonra kız arkadaşım E.Ö. odaya gitti, kapıyı kapattı. Ben de onu teselli etmek için yanına gittim, kapıyı kapattım. O ara ben odaya gitmeden önce kızın taksi çağırdığını duydum. Daha sonra ses kesilince biz taksi çağırdı ve gitti diye düşündük. Odadan çıktık. Çıktığımızda bütün eşyaları salondaydı. Biz de otoparka aramaya indik' demiş. Çıplak ayakla benim kızım nereye gider? Benim kızım otoparka niye insin? Benim kızımın arabası yok. Benim kızım öyle bir şey yapsa neden taksi çağırsın evine dönmek için" diye konuştu.

'SEMANUR HAYAT DOLUYDU'

Elif Karaca, kızı Semanur’un hayat dolu olduğunu anlatarak şunları kaydetti:

"Bana 'Sana çok güzel bir hayat kuracağım. Sana çok güzel bir gelecek vereceğim' derdi. Böyleydi benim kızım. Notlarda çok güzel açıklamış, çok güzel yazmış. Hayallerini anlatmış. Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bildiğim tek şey var, ben ölüyorum. Ben kızımı istiyorum. 8 yıldır profesyonel olarak binicilik eğitmeniydi. 2 defa attan düştü, kaza geçirdi yaralandı. Hep ondan korkuyordum. ‘Anneciğim ne olursun bir gün attan düşersin, bir şey olur’ diyordum. Keşke attan düşseydi. Son geldiğinde hızlıca çıktılar. Bana ‘Anneciğim yarın döneceğim’ dedi. Ama dönemedi. Benim kızımın dönmesine izin vermediler. Benim kızım mümkün değil intihar etmez. Hayat dolu bir çocuktu. Benim kızım asla intihar etmedi."

Sonraki Haber