Gram altın için 'alım fırsatı' dedi: Kritik seviyeyi açıkladı

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasalar uzmanı İslam Memiş, gram altın için beklenen rakamı ve tarihini verdi. Yatırımcılara seslenen Memiş, gram altın için kritik seviyeyi açıkladı.

Altın ve Para Piyasalar uzmanı İslam Memiş, artış içerisinde olan dolar ve altın fiyatlarına yatırım yapmak isteyenlere seslenerek hem rakam hem de tarih vermekten geri kalmadı. İçerisinde bulunan haftaya dikkati çeken Memiş özellikle de kısa vadeli yatırımlardan uzak durulmasını istedi.

Dolar, euro, borsa, altın, gümüş ve Bitcoin de sert dalgalanmalar olabileceğini işaret eden Memiş özellikle de gram altın konusuna değinmeden geçemedi.

'ALIM FIRSATI' DEDİ

Serbest piyasada 2 bin 200 TL seviyelerine kadar gelen gram altın 3 bin TL seviyelerine doğru ilerlediğini kaydeden İslam Memiş, tam bir “alım fırsatı” dönemi içerisinde olduğuna dikkati çekerek gram altının 2 bin 250 TL’ye doğru yol aldığından söz etti.

63 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin için de uyarılarda bulunan Memiş, sert geri çekilmelere hazır olunması gerektiğini ve bu yükselişleri sağlıklı bulmadığını söyledi.

AYDINLIK'IN NOTU: Görüşler tamamen şahsa aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sonraki Haber