Gram altını olanlar müjde! Tam 5 gün sonra...

Yatırımcılar 'Altın yükselecek mi, düşecek mi?' gibi soruların yanıtını ararken, uzmanlardan çok kritik bir açıklama geldi. Elinde altını olanları heyecanlandıran bu açıklamaya göre gram altın tam 5 gün sonra büyük sıçrama yaşayacak. Peki gram altın ne kadar kaç TL olacak? İşte ayrıntılar...

Altındaki değişimler rakamlarda çok fazla değişime neden oldu! Milyonlarca vatandaş son tahminleri merak etmeye başladı. Peki Altın fiyatları ne kadar yükselecek? Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi?

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamada gram altın için tarih verildi.

Söz konusu fırsatların yıl sonuna kadar gelmeyeceğini vurgulayan uzmanlara göre gram altın büyük sıçrama yaşayacak.

Öte yandan yabancı yatırımcıların da piyasaya girişlerini hızlandırdığını dile getiren uzmanlar, dolar kurundaki dalgalanmaların kafaları karıştırdığını ifade etti.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Yabancı yatırımcılar da girişlerini hızlandırdı. 280 dolar hedef seviyesi var, bu seviyeleri görmeye devam edeceğiz. Düşüşleri alım fırsatı göreceğiz ama 7000 üzerinde alım düşünmüyorum.Dolar TL kurunda dalgalanma oldu, kafalar karıştı. Resmi kur ve serbest piyasalarda makas aralıkları devam ediyor. Resmi kur tarafında 26.95 karşımızda. 27.05 seviyesinde serbest piyasada. Türkiye'nin risk priminde artış oldu. Gerilemişti, 410'a kadar yükseldi ve dolar kurunda da 27 üzerinde ataklar gördük. 27 altında kalmak gibi bir düşüncesi var galiba, baskılanma devam ediyor. Doları TL'yi etkileyen bir faktör de dolar-euro'nun geri çekilmesi. Dolar endeksi de 102 doların üzerinde. Bu da pozitif etkiledi kuru. ifadelerini kullandı.

Seçim sonrası rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları temmuz ayı itibariyle pik yapmıştı. Ancak ağustos ayının başından bu yana Altın fiyatlarında düşüş başladı. Gram altın 1678 liraya kadar gerilerken çeyrek altın 2.763 TL'den alıcı buluyor. Altın fiyatları ile ilgili uzman isimden dikkat çekici bir açıklama geldi.

'GRAM ALTIN 2 BİN TL OLACAK'

Uzman isim, birkaç hafta içinde ons Altın fiyatlarının tepki yükselişi göstereceğini ve 2000 doları göreceğini söyledi.

Ayrıcaram gram altın fiyatının 2 bin lira seviyesini göreceği iddia edildi.

GRAM ALTIN NE KADAR?

1 gram altın ne kadar ve kaç TL? Gram altının bugünkü alış fiyatı 1679,699 TL, satış fiyatı 1680,312 TL'dir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı alış 2.740,00 TL, Satış 2.775,00 TL

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın fiyatı alış 10.951,00 TL, Satış 11.051,00 TL

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler aydınlık.com.tr yatırım tavsiyesi değildir.

Sonraki Haber