Groupe Atlantic-Eneko arasında işbirliği kararı

Groupe Atlantic, havalandırma alanındaki çalışmalarıyla bilinen Türk şirket ENEKO'ya yatırım yaptı. Atılan adımın ENEKO'nun pazardaki konumunu güçlendirecek.

Avrupa’nın lider şirketlerinden Fransa merkezli Groupe Atlantic ile ENEKO arasında işbirliği yapılacak. Grup, Türkiye'nin önemli bir üretim üssü olma potansiyelini göz önünde bulundurarak, yerel pazardaki fırsatları değerlendirmeyi amaçlıyor.

TÜRKİYE’DEKİ ÜRETİM KRİTİK ROL ALACAK

Türkiye, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlar için önemli ve karlı bir üretim merkezi olma potansiyeliyle, grubun stratejisinde kritik bir rol üstlenecek.

‘GÜÇLÜ PAZAR VARLIĞI’

Eneko iş birliğinin, stratejik hedefleri için ideal bir seçim olduğunu vurgulayan Groupe Atlantic Genel Müdürü Damien Carroz, "Güçlü pazar varlığı, köklü markası ve Ar-Ge bilgi birikimiyle Eneko, gelecekteki hedeflerimize ulaşmamız için gerekli tüm temellere sahip" ifadelerini kullandı.

HEDEF ÜRETİM HACMİNİ ARTIRMAK

Bu iş birliğiyle üretim hacmini arttırmayı hedeflediklerini belirten Eneko Başkanı Ufuk Uğural, "Groupe Atlantic’in, pazarda daha rekabetçi bir konuma gelerek büyüme hedeflerimize önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş birliği sayesinde, üretim hacmimizi arttırmanın yanı sıra, teknolojimizi geliştirmek ve operasyonel verimliliğimizi daha da yükseltmek için birlikte önemli adımlar atacağımıza eminiz" dedi.

Sonraki Haber