Güleç yüzlü devrimciyi sonsuzluğa uğurladık

Emekli olur olmaz Vatan Partisi'ne üye olup bir çok görev alan Denizli'nin sevilen ismi İbrahim Cüneyt Doğan, 20 Eylül akşamı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Doğan, Denizli Merkezefendi Çakmak Mezarlığı’na defnedildi

Denizli’de Vatan Partisi’nin güleç yüzlü devrimcisi İbrahim Cüneyt Doğan’ı sonsuzluğa uğurladık. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarını atlatamayan Vatan Partisi’nin ‘Cüneyt Hocası’ 20 Eylül akşamı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Doğan’ın cenazesi ailesinin, sevenlerinin ve Partili arkadaşlarının katıldığı cenaze namazının ardından dün öğlen saatlerinde Denizli Merkezefendi Çakmak Mezarlığı’na defnedildi.

GÖREV ADAMIYDI

1955 yılında Denizli Tavas’ta dünyaya gelen İbrahim Cüneyt Doğan, çeşitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra emekli oldu. Emekli olur olmaz Vatan Partisi’nde görev almaya başladı. Kendisine verilen her görevi yaptı. Gün geldi, Partide yönetim görevi, gün geldi belediye başkan adaylığı görevlerini yaptı.

En son 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Denizli Milletvekili adayı olarak diğer adaylarla birlikte köy köy gezdi, Partiyi temsil etti. O günlerde hastalığı başlamış ama O bunu hiç belli etmeden çalışmalara katılmaya devam etmişti. Neşesi, mücadele azmi ve güleç yüzü ile çalışmaların yorgunluğunu unuttururdu. Doğan, Talat Paşa Komitesinin “Ermeni Soykırımı Emperyalist Bir Yalandır” mücadelesine de aktif katıldı.

Cüneyt Doğan aynı zamanda eşi Ayfer Doğan’ın yürüttüğü Koruyucu Aile Derneği çalışmalarına da destek vererek iki biyolojik evladının yanında 3 güzel kız çocuğunu da topluma kazandırdı.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Cüneyt Doğan’ı Aydınlık’a şöyle anlattı: “Cüneyt Hocamızla birkaç gün önce yaptığımız görüşmede ‘Başkanım bekleyin. Yakında geliyorum. Mücadeleye devam’ demişti. Son ana kadar Partiye ve devrime olan inancını korudu. Bizim ondan öğrendiğimiz çok şey var. Yeri doldurulamaz bir devrimciydi. Güle güle Cüneyt Hocam. Taşıdığın bayrak emin ellerde.”

Sonraki Haber