Hadise’nin büyük başarısı! Yarışmacı olarak katıldığı kanalda jüri üyesi oldu

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, henüz 18 yaşındayken Belçika’da yayınlanan bir ses yarışmasına katılmıştı. Hadise aynı kanalda ekrana gelmeye hazırlanan ‘Sing Again’ adlı programda jüri üyesi oldu. Ünlü şarkıcı programdan ilk görüntülerini de paylaştı.

Sahne kostümleri ve dans şovlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi. Hadise yıllar önce yarışmacı olarak katıldığı 'Idool' programının yayınlandığı kanalda ekrana gelecek olan yeni bir müzik yarışmasında jüri oldu.

‘SİZİNLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

Hadise 21 yıl arayla bu kez jüri koltuğuna oturduğu programın çekimlerinden kareleri ise sosyal medya hesabından ‘’Vee uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanımı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum! “Sing Again” Cuma gününden itibaren Belçika’nın VTM kanalında!’’ notuyla yayınladı.

Öte yandan; Uzun yıllar O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Hadise'nin adı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk dedikodularına karışmıştı. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." açıklamasını yaparak aşk dedikodularına nokta koymuştu.


Sonraki Haber