Hakkarigücü play-off’ta iddialı

KADIN Futbol Süper Ligi B Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı elde eden Hakkarigücü, mücadelesini şampiyonluk hedefiyle sürdürüyor.

Play-off çeyrek finalinde bugün, A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe’yi konuk edecek Hakkarigücü, sarı-lacivertlileri geçerek şampiyonluk için iddiasını korumayı amaçlayacak.

Sezon başında yaptığı yerli ve yabancı transferlerle kadrosunu güçlendiren Hakkari ekibi, şampiyonluk hedefiyle başladığı ligde gösterdiği performansla üst sıralarda yer aldı. Ligdeki 22 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Hakkarigücü, topladığı 43 puanla ilk 4'te yer alarak play-off maçlarında mücadele etmeye hak kazandı.

‘LİGE DAMGA VURDUK’

Takımın Teknik Sorumlusu Cemile Timur, yaptığı açıklamada, yaşadıkları sakatlıklara rağmen sezon boyunca iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Bazı haftalar iki maç yaptıklarını ve temposu yüksek karşılaşmalara çıktıklarını belirten Timur, zorlu mücadeleye rağmen ligi iyi bir yerde bitirdiklerini dile getirdi. Lige ayak uydurmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirten Timur, “Sonuçta Süper Lig'de oynuyoruz. Hakkarigücü bu lige damgasını vurdu. Play-off müsabakalarında da hedefimizin şampiyonluk olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Fenerbahçe’yi hafta sonu en iyi şekilde ağırlamak istediklerini vurgulayan Timur, “Bize destek olanlara teşekkür ederim. İlk maçımızı avantajlı bir skorla tamamlayıp, ikinci maçtan sonra turu atlamak istiyoruz. Büyük kulüplerimizi burada ağırlamak bizim için büyük bir şeref. Biz de taraftarımıza, ilimize yakışacak şekilde hareket edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Kadromuz ve imkanlarımız kısıtlı. Bu kadroyla play-off’a kalmamız da büyük bir başarı. Hakkarigücü bir milyon bütçeyle şu an play-off’ta.” diye konuştu.

‘HAKKARİ’NİN İSMİNİ AVRUPA’DA DUYURACAĞIZ’

Takım kaptanı Nursel Özkan play-off’a kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Hedef Avrupa'ya gitmek. Bu sezon bunu yapabilecek güçteyiz. Arkamızda duran Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve taraftarımız var. Hepsine teşekkür ediyoruz. Hakkari’nin ismini Avrupa’da da duyuracağız. Bölgemiz terörle çok anılıyordu. Biz de bundan çok yıprandık. İlimizi her zaman güzel şekilde temsil edeceğiz. Küçük kardeşlerimizin de önünü açmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber