Hindistan'da '26 parmaklı tanrıça' doğdu! Halk hastaneye akın etti

Toplam 26 ayak ve el parmağıyla doğan bir bebek, Hindistan'da 'tanrıça' olarak tanımlandı. Yerel halk bebeği görmeye hastaneye akın ederken, doktorlar bebeğin durumunu 'genetik anomali' olarak nitelendirdi.

Toplam 26 ayak ve el parmağıyla doğan bir bebek, bir Hint tanrıçasının vücut bulmuş hali olarak tanımlandı. Doktorlar bebeğin durumunu 'genetik anomali' olarak nitelendirirken, yerel halk ise 'tanrıça'yı görmeye hastaneye akın etti.

HİNDİSTAN'DA 'TANRIÇA' DOĞDU

HALK HASTANEYE AKIN ETTİ

The Mirror'ın haberine göre, Hindistan'ın kuzeyindeki Rajasthan eyaletinin Bharatpur kentinde dünyaya gelen küçük kızın her elinde yedi parmağı ve her ayağında altı ayak parmağı bulunuyor. Ailesinin, bebeğin doğduğu yere yakın bir tapınağı olan popüler bir yerel tanrıça olan Dholagarh Devi'nin vücut bulmuş hali olduğuna inandığı bildiriliyor. Ancak doktorlar bebeğin durumunu 'genetik anomali' olarak nitelendirdi. Çocuğun annesi 25 yaşındaki Sarju Devi'nin son derece mutlu olduğu söyleniyor.

YEREL HALK HASTANEYE AKIN ETTİ

Bebek bir 'doğa mucizesi' olarak nitelendirildi ve hatta Tanrı'nın yeniden vücut bulmuş bir versiyonuyla bile kıyaslandı. Bebek, Uttar Pradesh ülkesinin kuzeyinde yer alan Hardoi'deki Shahabad Toplum Sağlığı Merkezi'nde dünyaya gelirken, doğum haberinin yayılmasının ardından yerel halkın çok parmaklı 'tanrıça'yı görmek için hastaneye akın ettiği bildirildi.

Sonraki Haber