Hizbullah uyardı: Vuracağız

Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki 20'den fazla yerleşim yeri için tahliye uyarısı yayınladı. Peki Hizbullah nereleri vuracak? İşte o yerleşim yerleri...

Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki 20'den fazla yerleşim yerinin haritasını ve isimlerini içeren video ile bir açıklama yayınladı.


Açıklamada, "videoda adı geçen yerleşim yerlerinin sakinlerine" seslenilerek "Bu bölgeleri derhal tahliye etmeniz rica olunur. Yerleşimleriniz, Lübnan'a saldıran düşman askeri kuvvetleri için bir konuşlanma yeri haline geldi. Dolayısıyla İslami Direniş'in de hava ve füze gücü için meşru askeri hedef haline geldiler" ifadelerine yer verildi..

İŞTE O YERLER

Hizbullah’ın İsrail askerleri tarafından mevzi olarak kullanıldığı için tahliye edilmesini istediği yerleşim yerleri şöyle: Kiryat Şimona, Yesud HaMa'ala, Ayelet HaŞahar, Hatzor HaGlilit, Karmiel, Ma'alot-Tarşiha, Even Menachem, Nehariya, Roş Pina, Şamir, Şa'al, Meron, Kapri, Abirim, Dalton, Neve Ziv, Katsrin, Kfar Hananya, Manot, Beyt Ha’emek, Kfar Vradim, Haraşim, Bar Yohai, Kadmat Tsfi.

Sonraki Haber