Hizbullah'tan İsrail'e roket saldırısı! Tel Aviv'de sirenler çaldı

Hizbullah, İsrail mevzilerini hedef alarak bir dizi roket saldırısı düzenledi. İsrail işgali altındaki topraklarda ise Irak İslami Direnişi 5 İHA saldırısı gerçekleştirdi.

Hizbullah, bugün İsrail mevzilerini hedef alarak roket saldırısı düzenledi. Irak İslami Direnişi ise İsrail işgali altındaki topraklarda önemli hedeflere 5 İHA saldırısı gerçekleştirildiği duyuruldu.

ROKET SALDIRISINI HİZBULLAH ÜSTLENDİ

Hizbullah tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün İsrail askeri mevzilerini hedef alan bir dizi roket saldırısının sorumluluğunu Hizbullah üstlendi. Glilot askeri üssünü hedef alan bir füze saldırısı düzenlendi.

Saldırılar arasında Manara yerleşiminde bir araya gelen İsrail askerlerine yönelik saldırıların yanı sıra, Kiryat Shmona'ya yönelik roket ateşi de yer aldı. Hizbullah ayrıca Misgav Am'da bir grup askerin daha hedef alındığını bildirdi.

İsrail medyasına göre, Lübnan'dan atılan roketlerin ardından Tel Aviv de dâhil olmak üzere İsrail'in orta kesimlerinde sirenler çalmaya başladı. Saldırı nedeniyle Hayfa yakınlarındaki bazı kasabalarda da alarm verildi.

İSRAİL'E 5 İHA SALDIRISI DÜZENLENDİ

Irak İslami Direnişi bugün sabahın erken saatlerinde İsrail işgali altındaki topraklarda önemli hedeflere üç insansız hava aracı saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu. İşgal altındaki Golan Tepeleri'nde hayati önem taşıyan bir hedefe saldırı düzenlediklerini doğrulayan direnişçiler, Filistin'de Umm al-Rashrash olarak bilinen işgal altındaki Eilat kentindeki hedeflere de iki ayrı insansız hava aracı saldırısı düzenlediklerini duyurdu.

İSRAİL'E 25 ROKET ATILDI

Al Jazeera'nın haberine göre, Lübnan'dan İsrail'in Hayfa bölgesine yaklaşık 25 roket atıldı. Hayfa'nın kuzeydoğusundaki Krayot ve diğer yakın kasabalarda sirenler çaldı.
IDF'ye göre roketlerin çoğu hava savunma sistemleri tarafından engellendi ve bazı çarpma izleri tespit edildi. Şu ana kadar herhangi bir yaralanma vakası bulunmadığı bildirildi.

Sonraki Haber