Hollywood'da yeni skandal! P. Diddy ve cinsel partileri: Ünlü isimler de katılmış!

Doksanlı yılların hip hop'unun taçsız kralı olan P Diddy, Hollywood'u sarsan cinsel parti skandallarıyla gündeme oturdu. P Diddy'nin cinsel partilerine pek çok ünlü ismin de katıldığı iddia edildi.

Doksanlı yıllarda parlak bir müzik kariyeri ve yüksek mevkilerde arkadaşlarıyla ABD hip hop'unun taçsız kralı olan P Diddy, Hollywood'u sarsan skandallarıyla gündemde. Şimdi ise cinsel ticaret ve haraç toplamakla suçlanmasının ardından gözaltına alındı. Peki P. Diddy'e ne oldu? P. Diddy olayı ne? Hangi ünlüler cinsel partilere katıldı?

HOLLYWOOD'DA YENİ SKANDAL

CİNSEL PARTİLER DÜZENLEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

P DIDDY KİM?

54 yaşındaki Sean 'Diddy' Combs, ilk olarak 90'larda ün kazanmış ABD'li bir müzik kralı ve etkili bir hip hop yapımcısıdır.Puff Daddy, P. Diddy ve Diddy olarak da bilinen Combs, rapçi Notorious B.I.G'nin (Biggie Smalls) menajeri ve yapımcısı olarak adını duyurdu. Mariah Carey, Mary J Blige, Usher ve Faith Evans'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda büyük isimle çalışan Diddy, üç Grammy Ödülü sahibi. İlk albümü No Way Out, dünya çapında yedi milyon kopya sattı ve Biggie'nin 1997'deki ölümünün ardından yazdığı 'I'll Be Missing You' şarkısını barındırıyordu. Ayrıca modayla uğraştı, bir TV kanalı kurdu ve büyük bir içecek şirketiyle ortaklık kurdu.

P DIDDY HANGİ SUÇLAMALARLA KARŞI KARŞIYA?

Combs, geçen hafta Manhattan'da bir otelde tutuklandı ve gözaltına alındı. Kendisine yöneltilen suçlamalar arasında üç kez seks ticareti yapmak, fuhuşa aracılık etmek ve haraç toplamak yer alıyor. Reuters'in haberine göre savcılar Combs'u, kadınları sömürmesini kolaylaştırmak için en az 16 yıl öncesine dayanan bir suç örgütü yönetmekle suçluyor. Combs hakkında hazırlanan 14 sayfalık iddianame, rapçinin günlerce süren ve katılanlar tarafından "çılgın partiler" olarak bilinen cinsel partileri koordine etmekten sorumlu olduğunu ortaya koyuyor.

Combs'un savunma avukatları 50 milyon ABD doları kefaletle serbest bırakılmasını sağlamaya çalışırken, savcılar hakime Combs'un "toplum için son derece tehlikeli" olduğunu söylüyor.. Combs yargılanmak üzere gözaltında tutulmaya devam ediyor.

HOLLYWOOD'UN İSİMLERİ PARTİLERE KATILANLAR LİSTESİNDE

P Diddy'nin gözaltına alınmasının ardından, sosyal medyada Diddy'nin partilerine katılmış olduğu iddia edilen ünlü isimlerin listesi yayınlandı. Söz konusu listede Jay-Z, Leonardo Dicaprio, Beyonce, Paris Hilton,Megan Fox gibi Hollywood'un tanınmış isimlerinin yer aldığı iddia ediliyor.

Sonraki Haber