Ahmet Hakan, Engin Polat'a seslendi: Dilan'ı psikiyatriste götür

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısından Engin Polat'a seslendi. Hakan, 'Bence Dilan Polat bir hasta. Sosyal medya hastası. Öleceğini bilse yine de uzak duramaz sosyal medyadan. Engin! Onu bir psikiyatriste götür!' ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ve Engin Polat, 3 ayrı suçtan 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği davada tahliye edilmişti. Polat çifti, tahliyelerinin ardından tepki çeken sosyal medya paylaşımlarına devam etmişti. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Polat'ların sosyal medya paylaşımlarını köşesine taşıdı.

'ENGİN! ONU PSİKİYATRİSTE GÖTÜR'

Hakan, "Başına gelen belaların en az yarısı sosyal medyadaki performansından geldi," ifadesini kullandığı yazısında "Bence Dilan Polat bir hasta. Sosyal medya hastası. Öleceğini bilse yine de uzak duramaz sosyal medyadan. Engin! Onu bir psikiyatriste götür!" dedi.

'DİLAN POLAT SOSYAL MEDYA HASTASI'

Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Mahpus damlarına düştüler. Perişan oldular. Başlarına gelmeyen kalmadı. Malları mülkleri zarar gördü. İşlerini kaybettiler.

Şirketleri darmaduman oldu.

Normal bir insan ne yapar?

'Allah kahretsin şu sosyal medyayı! Tövbe! Bir daha da bulaşmam' falan der değil mi?

Fakat bakıyoruz Dilan Polat’a.

Israrla ve inatla hayatını sosyal medyada sergilemeye devam ediyor. Kendisine yönelik laf atmalara sosyal medya üzerinden cevaplar veriyor. Sosyal medyayla yatıyor, sosyal medyayla kalkıyor.

Bence Dilan Polat bir hasta. Sosyal medya hastası.

Öleceğini bilse yine de uzak duramaz sosyal medyadan.

Engin! Onu bir psikiyatriste götür!"

Sonraki Haber