Hyundai Bayon Modelinde dev kampanya! Bakın ne kadar indirim yaptılar?

Hyundai en çok satan modeli Bayon için Aralık ayı kampanyasını duyurdu! Tam 80.000 TL indirim yaptılar! Promosyon detayları ve güncel fiyat listesi için burayı kontrol etmeyi unutmayın. İşte detaylar...

Yıl sonu itibarıyla Türkiye yeni kilometreli otomobil pazarında önemli fiyat düşüşleri yaşandı. Her iki firmanın hedefi de araç satışı yaparak 2024 model yılı için kampanya başlatmak. Bu nedenle borsanın çökmesi şirketlere rahatlama getirecek. Bu nedenle şirket, müşterilerini memnun etmek için araç fiyatlarını daha da düşürecek. Hyundai ise Bayon Modelinde dev kampanyaya imza attı! Bakın ne kadar indirim yaptılar? İşte detaylar...

HYUNDAİ BAYON MODELİNDE DEV KAMPANYA!

Sıfır kilometre araç satın almak isteyenlerin önemli bir kısmı tercihlerini SUV’dan yana kullanıyorlar. SUV model araç satın almak isteyenler ucuz fiyat noktasından hareket ettiklerinde yolları Hyundai Bayon ile kesişiyor. Bu araç uygun bir maliyetle satılabildiği gibi firma ayrıca ek kampanya indirimleri ile müşterilere jest yapıyor.

ÇOK SATAN MODEL!

Hyundai Bayon için firma tarafından özellikle son aylarda ciddi bir kampanya süreci yaşanıyor. Talepler artınca Hyundai Bayon’un bazı donanım seçenekleri ÖTV muafiyeti kapsamına da sokuldu. Yapılan indirimler de devreye sokulunca Hyundai Bayon satışları patladı. Araç satın almak isteyenler bu otomobil için özellikle talepte bulunuyorlar.

HYUNDAİ BAYON FİYAT LİSTESİ İNDİRİMLERİ!

Hyundai Bayon için firma tarafından çeşitli indirimler yapıldı. Bu indirimler en az 45.000 TL olurken en fazla 80.000 TL’ye çıkıyor. Donanım seçeneğine göre indirim tutarı da değişiyor. İndirimli fiyatları kaçırmak istemeyenlerin araçlarını bu ay sonuna kadar satın almaları gerekiyor.

Hyundai Bayon fiyat listesi şöyle açıklandı:

  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 915.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 950.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.004.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.095.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.050.000 TL
Sonraki Haber