Icardi Bayern Münih maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray'da Icardi şoku yaşanıyor... Arjantinli yıldız dün akşam oynanan Beşiktaş maçında sakatlanmıştı. Çekilen MR sonrası tendonunda sorun bulunan Icardi'nin Bayern Münih maçında oynaması zor.

Galatasaray salı akşamı Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih'i ağırlayacak. Maç öncesi sarı kırmızılı takıma Icardi'den kötü haber geldi. Dün akşam oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi'nin salı akşamı forma giymesi beklenmiyor. Yıldız oyuncunun sakatlığının çok ciddi olmasa da 7-10 gün sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili resmi açıklama yapan Galatasaray Kulübü, “Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi'nin sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 3. grup maçında Bayern Münih'i konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak mücadelede 24 Ekim Salı günü 19.45'te başlayacak.

Sonraki Haber