Icardi'nin bonservisi alınacak mı? Açıklama geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Paris Saint Germain'den (PSG) kiralanan golcü oyuncu Mauro Icardi'nin bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili konuştu,

Sabah gazetesinin düzenlediği Uluslararası Futbol Ekonomi Forumuna katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "İcardi'nin durumuyla ilgili açıklama yaptı. "Icardi, dünya yıldızı bir futbolcu" diyen Özbek, "Galatasaray, Icardi transferini son derece başarılı yapmıştır. PSG, maaşının çok büyük bir kısmını ödüyor. Galatasaray'a maaş maliyeti 750 bin Euro. Takıma da çok hızlı uyum sağladı. Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray'ın sadece transfer etmek istemesi yeterli değil. Başarılı bir futbolcu. O günkü Galatasaray'ın ekonomik koşulları ve karşı satış isteği sonucunda, Galatasaray, uyum içerisinde olursa transferi de yapar" açıklamasını yaptı.

Galatasaray için umutlu konuşan Dursun Özbek, "Dünya Kupası'ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray'ın performansı da ikinci dönemde daha iyi olacaktır. Okan hoca, Galatasaray'a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir. Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz. Galatasaray'ın Avrupa'da olmaması durumuna hiç kimse alışık değil" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber