İddia ediyoruz daha önce duymadınız! Limonu eğer böyle tüketirseniz 1 ayda tam 20 kilo verdiriyor...

Kilo vermek isteyenler buraya! Eğer limonu böyle tüketirseniz 1 ayda tam 20 kilo vermenize yardımcı oluyor. Bu mucizevi kür cayır cayır yağ yakıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. İşte ayrıntılar...

Fazla kilolarınızdan kurtulmak isteyen ancak hangi diyeti yapsın kilo veremeyenler, bu haberimiz sizin için. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen limon eğer böyle tüketirseniz cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı oluyor. Haşlanmış limon kürü, sabah uyandıktan sonra sadece bir bardak içerseniz metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyor. İşte karşınızda 1 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon kürü...

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Metabolizmayı hızlandırıp yalnızca bir ayda 20 kilo vermenize yardımcı olacak haşlanmış limon kürünü hazırlamak son derece basit. Bu mucizevi kür için ihtiyacınız olan tek şey bolca limon. Ortalama 3 litre limon kürü elde etmek için 10 adet kalın kabuklu orta boy limon yeterli. Geçelim kürün hazırlanışa:

1- Limonları bol suda yıkayın ve güzelce kurulayın.

2- Limonları ortadan ikiye bölün ve suyunu sıkın.

3- Kalan limon kabuklarını büyük bir tencereye alın. Üzerine tencerenin büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık 3 litre su ilave edip kaynaması için ocağa alın.

4- Su kaynamaya başlayınca içine büyüklüğüne göre 2 ya da 3 diş ezilmiş sarımsak ve küçük bir parça taze zencefil ilave edin. Bu malzemeleri ekledikten sonra birkaç dakika daha kaynatmaya devam edin.

5- Kaynayan karışımı ocaktan alın ve oda sıcaklığında soğumaya bırakın.

6- Karışım soğuduktan sonra bir süzgeç yardımıyla süzüp şişelere aktarın.

İşte haşlanmış limon kürü tüketmeye hazır.

PÜF NOKTASI:

- Limonları 10 dakikadan fazla kaynatmamaya özen gösterin.

- Arzu ederseniz kürün içerisine sarımsak ilave etmeyebilirsiniz.

- Sıktığınız limon suyunu küre ekleyebilirsiniz.

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

Peki ama hazırladığımız haşlanmış limon kürünü nasıl tüketeceğiz? Öncelikle sağlıklı bir beslenme düzeniniz olduğuna emin olmalısınız. Çünkü hiçbir karışım ya da gıda takviyesi size doğrudan kilo verdirmeyecektir. Haşlanmış limon kürü, yalnızca kilo verme hızınızı artıracaktır.

Haşlanmış limon kürünü sabah aç karnına tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra her yemekten ve gece yatmadan önce tüketirseniz hem iştahınızın kesilmesine hem de metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olacaktır.

Haşlanmış limon kürünü 15 gün yaptıktan sonra 1 hafta ara vermenizi tavsiye ederiz.

UYARI: Bu içerik genel bilgilendirme amaçlıdır, tavsiye niteliği taşımaz. Kronik rahatsızlığınız varsa doktorunuza sormadan uygulamayın.

Sonraki Haber