İlkay Gündoğan Galatasaray'a mı geliyor! Açıklama geldi

Galatasaray taraftarlarının hayalini kurduğu İlkay Gündoğan transferi için Barcelına cephesinden açıklama geldi... İspanyol ekibinin teknik direktörü yıldız oyuncu hakkında konuştu. İşte detaylar.

Galatasaray transfer çalışmalarını devam ettirirken sarı kırmızılı taraftarlar da İlkay Gündoğan transferinin hayalini kuruyor... Adı sıklıkla Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan için Barcelona cephesinden açıklama geldi. Bilidindiği üzere Adı Galatasaray ile anılan Barcelona'nın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın, dün akşam oynanan Valencia maçında kadroda yer almaması ayrılık iddialarının artmasına neden olmuştu.

FLİCK DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, İlkay Gündoğan'ın Katalan takımındaki geleceği hakkında konuştu... Alman teknik adam, tecrübeli oyuncunun Barcelona'da kalacağını hissettiğini vurgulayarak "Pazartesi günü bir sakatlık yaşadı. Nasıl hissettiği hakkında onunla konuştum. Nasıl bir oyuncu ve insan olduğunu takdir ediyorum. Aramızda kalan bir konuşmanın ardından burada kalacağını hissediyorum" diye konuştu.

Sonraki Haber