İmzalı Taylor Swift gitarına 4 bin dolar ödedi, çekiçle parçalara ayırdı!

ABD eyaleti Teksas'ta yapılan müzayedede, Trump destekçisi olduğu iddia edilen ve ismi açıklanmayan bir adam, Kamala Harris'i desteklediği bilinen ünlü şarkıcı Taylor Swift'in gitarını 4 bin dolara satın aldı ve çekiçle parçalara ayırdı.

ABD'nin bir eyaleti olan Teksas'ta bir Trump destekçisi adam katıldığı müzayedede Kamala Harris'i destekleyen ünlü şarkıcı Taylor Swift'in gitarı imzalı bir gitarı için 4,000 dolar (136.871,20 Türk Lirası) ödedi. Ancak hemen ardından gitarı çekiçle parçalara ayırdı. Olay, sosyal medyada binlerce kez izlendi.

4 BİN DOLARA GİTARI ALIP PARÇALARA AYIRDI

AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARILMIŞTI

The Independent'ın haberine göre bölgedeki gençlerin zirai eğitimini desteklemek amacıyla düzenlenen müzayede etkinliğinde gitar; George Strait ve Chris Stapleton'ı izleme biletleri, Afrika safarisi, güvercin avı ve Kentucky Bourbon Trail gezisi ile birlikte açık artırmaya çıkarılan pek çok üründen biriydi. Teksaslı adamın gitarı parçaladığı video, sosyal medya platformlarında binlerce kez izlendi.

İlk olarak Tik Tok'ta @jdcobb58 adlı kullanıcı tarafından yayınlanan videoda, beyaz saçlı bir adam gitarını almak üzere sahneye çıkıyor. Kazanana gitarını veren müzayedeci, bir çekiç de uzatıyor. İsimsiz adam, daha sonra gülerek gitara vurmaya başlıyor. Video o zamandan beri sosyal medyada dolaşıyor. Gitarı parçalayan adamın ise Trump destekçisi olduğu iddia ediliyor.

'DÜŞMANCA BİR AMAÇ TAŞIMIYOR'

WFAA'ya yapılan açıklamada, gitar parçalama eyleminin düşmanca bir amaç taşımadığı, daha ziyade ünlülerin politikacıları desteklemesiyle dalga geçmek için yapıldığı belirtildi.

Pop yıldızı Taylor Swift, başkanlık tartışmasının ardından Kamala Harris'i başkan adayı olarak destekleyen bir paylaşım yapmış ve diğer başkan adayı Trump ve destekçilerinin tepkisini çekmişti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, eylemin Teksas'ta gerçekleşmesini şaşırtıcı bulunmadığı belirtiliyor zira Emerson College'ın geçen hafta yayınladığı bir ankete göre, Teksas'ta Donald Trump seçmenler nezdinde Harris'e karşı az farkla önde.

Sonraki Haber