iPhone 15 ısınma sorunu devam ediyor! Apple açıklama yaptı

Apple forumlarında ve sosyal medyada yer alan şikayetlere göre, iPhone 15 telefonların ısınma sorunu devam ediyor. Apple, ısınma problemi konusunda sonunda açıklama yaptı.

Apple'ın bu ayın başlarında yeni iPhone 15 modellerini piyasaya sürmesinin ardından, Apple'ın forumlarında ve sosyal medyada yer alan kullanıcı şikayetleri, dört modelin de kullanım sırasında beklenenden daha fazla ısındığını söylüyor.

iPHONE 15'İN ISINMA SORUNU ÇÖZÜLEMİYOR

APPLE iOS 17'Yİ GÜNCELLEYECEK

Apple'ın yeni modelleri iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, tamir edilmelerini kolaylaştırmak için alüminyum çerçeveli yeniden tasarlanmış bir titanyum kasaya sahip. CNBC'nin haberine göre Apple, yeni modellerin aşırı ısınmasıyla ilgili sorunun "titanyum kasa tasarımıyla ilgili olmadığını" söyledi. Bunun yerine Apple, belirli uygulamalardaki hatalara ve iOS'ta yazılım güncellemeleriyle düzeltilebilecek bir hataya işaret ediyor. Apple, sorunu gidermek için yakında yayınlanacak olan iOS 17 güncellemesinin cihazların performansını düşürmeyeceğini söyledi.

Apple, cihazın yoğun olarak kullanıldıklarında ısınmalarının normal olduğunu ve iPhone'lar bir sıcaklık uyarısı göstermiyorsa, kullanımlarının güvenli olduğunu söylüyor.

Sonraki Haber