8 temizlik personeli alınacak! Başvurular başladı

Eskişehir Çifteler Belediyesi tarafından 8 temizlik işçisi personel alınacağı duyuruldu. Peki belediye temizlik işçisi personeli alımı için iş başvuru tarihleri ne zamana kadar? Başvurular nasıl gerçekleştirilecek? Başvuru şartları neler?

Eskişehir Çifteler Belediyesi, tam zamanlı ve belirli süreli istihdam edilmek üzere 8 temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecek. Belediye bünyesinde görev yapacak 8 devlet personeli alımı için başvuru süreci başladı. Peki belediye temizlik işçisi personeli alımı için iş başvuru tarihleri ne zamana kadar? Başvurular nasıl gerçekleştirilecek? Başvuru şartları neler?

8 TEMİZLİK İŞÇİSİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Belediye bünyesinde istihdam edilecek personel alımı için adaylar 25 Mart 2024 tarihi son başvuru günü de dahil iş başvurularını tamamlayabilecekler.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR tarafından yayımlanan belediye temizlik personeli alımı için iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, iş başvurularını sadece İŞKUR internet adresi, Hizmet Noktaları ve telefon numarası 170 numaralı hat üzerinden tamamlayabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

En az İlköğretim en fazla Lisans mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 60 Yaşını geçmemiş olmak. Çifteler ilçesinde ikamet ediyor olmak. İŞKUR İş İlan No (00008158833)

Sonraki Haber