İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşları tahliye mi edilecek? Ulaştırma Bakanı açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, '(İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşlarının tahliyesi) Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var' açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail'deki gelişmelerle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Uçuşların durdurulması ve deniz ticareti konusunda açıklamalarda bulunan Uraloğlu, "Şu anda havayolu ile ilgili uçuşları durdurduk. İsrail limanları ile ilgili güvenlik önlemi alınarak yanaşılması söz konusu. Artırma ya da kaldırma konusunda şartları takip ediyoruz. Yeni bir karar alınırsa alırız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu

Uraloğlu, bölgeden olası tahliye operasyonuna ilişkin, "Dışişleri Bakanlığımızla koordineliyiz, gerek duyulursa denizden, havadan her türlü operasyonu yapmaya da hazırlıklıyız" diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İsrail uçuşlarına ilişkin son durumu paylaştı. Bakan Uraloğlu "Şu anda havayolu uçuşlarını durdurduk. o bölgedeki limanlarla ilgili 3 seviye önlem alarak yanaşılması söz konusu." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, '(İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşlarının tahliyesi) Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var' dedi.

Sonraki Haber