İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 3 büyükşehirde hava durumu

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak sorusunun yanıtı meteoroloji uzmanı tarafından geldi. 3 büyükşehirde hava durumu burada yer alıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 3 büyükşehirde hava durumu

İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar, hava durumu raporunu merak ediyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Sorunun yanıtı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci tarafından geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu tahminini açıklayan Demirci yağışların olup olmayacağı hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İSTANBUL ANKARA İZMİR HAVA DURUMU

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak sorusuna yanıt geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci'nin yaptığı açıklamaya göre İstanbul, Ankara ve İzmir'in hava durumu tahmini burada yer alıyor. Demirci, gelecek 3 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış beklentisinin söz konusu olmadığını ifade etti. İstanbul'da 3 gün boyunca sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu havanın hakim olacağını anlatan Demirci, sıcaklıkların yaklaşık 27-28 derece olmasının beklendiğini kaydetti. Ankara'da da 3 gün boyunca parçalı bulutlu havanın etkisini göstereceğini dile getiren Demirci, sıcaklıkların yaklaşık 23-27 derece olacağını söyledi. Demirci, İzmir'de 3 gün az bulutlu bir hava görüleceğini, sıcaklıkların 28-29 derece civarında olacağını kaydetti.

Sonraki Haber