İstanbul için sağanak uyarısı! Bu gece saatlerinden itibaren...

İstanbul'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak uyarısı verdi. Yağışlar bu gece saatlerinden itibaren başlayacak.

İstanbul için sağanak uyarısı! Bu gece saatlerinden itibaren...

İstanbul'da yaşayanları ilgilendiren hava durumu uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Meteoroloji'nin yaptığı uyarıya göre gece saatlerinden itibaren İstanbul'da yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerine kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilen bu yağışlar ile beraber gelebilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

İSTANBUL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahmin raporuna göre İstanbul'da yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'u yağışlar konusunda uyardı. Gece saatlerinde başlayacak yağışlar sabah saatlerinde sona erecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı yağış uyarısı ise şöyledir;

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren İstanbul’da yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerine kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilen yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İstanbul'da yaşayan vatandaşların Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen yağış uyarısını dikkate alması gerekiyor. İstanbulluların kuvvetli yağışlardan ötürü oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerekiyor. İstanbul'da etkisini gösterecek yağışlar gece saatlerinde başlayıp sabaha kadar devam edecek. Yağışlar sabah saatlerinde sona erecek.

Sonraki Haber