İşte Fenerbahçe'nin açıklaması beklenen 5 transfer!

Son olarak Sinan Gümüş'ü kadrosuna katan Fenerbahçe, transfere hız kesmeden devam ediyor.

Şimdiye kadar Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak, Mame Baba Thiam, Sinan Gümüş, İsmail Yüksek ve Barış Sungur'u kadrosuna katan Fenerbahçe transfer yapmaya devam edecek.

Vedat Muriqi için Lazio ile 18 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşan Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde de eli epey rahatlayacak.

İşte açıklanacak isimler:

Jose Sosa: Trabzonspor'un teklifini reddeden ve Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelen Sosa her an açıklanabilir.

Enner Valencia: Sarı-lacivertli ekip prensip anlaşmasına vardığı Enner Valencia'yı kısa sürede açıklayacak.

Mauricio Lemos: Stoper mevkisine en az iki oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Mauricio Lemos ve kulübü Las Palmas ile görüşmelerde mutlu sona ulaştı.

Malang Sarr: Lemos transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edilen Fenerbahçe yönetimi asıl bombayı Malang Sarr ile patlatmak istiyor. Bonservisi elinde olan 21 yaşındaki Fransız stoper ile görüşmeleri Emre Belözoğlu yürütüyor.

Diego Perotti: Fenerbahçe'nin, kadrosuna katma planları yaptığı Arjantinli hücum oyuncusu Diego Perotti konusunda görüşmelerini sürdüğü ortaya çıktı. Yıldız futbolcu ile anlaşma zemini arayan Fenerbahçe'nin Roma kulübü ile temaslarını devam ettirdiği duyuruldu.

Loic Remy: Fenerbahçe, son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Loic Remy için devreye girdi.

Sonraki Haber