İşte Galatasaray'ın yeni projesi: Gala Group

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gala Group projesinden bahseden Timur, "400-500 milyon dolarlık bir fon oluşturmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Aspor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gala Group adında bir fon oluşturacaklarını söyleyen Timur şöyle konuştu:

"City Group gibi bir Gala Group oluşturacağız. Daha fazla oyuncuya daha fazla üst seviyede yer verebileceğimiz bir fon yapacağız. Sponsorluk konusunda son üç aydır çalışıyorum. Orada Niyazi ve Naci Bey var. Gayrimenkul konularında ben ilgileniyorum. Hepsinin liderliğinde Dursun başkanımız var. Tüm bunların koordinasyonuyla ilgili Eray Bey ve Can Bey var. Bir şekilde ihtiyaç olursa ki biz büyük bir proje için geldik. Burak Başkan döneminde ona faaliyet dışında bir gelir elde etme projesi götürdüm. Önemli olan varlık satmadan kar etmek. Varlığını satmadan kar etmek sürdürülebilirliğini sağlıyor. Hiç futbolcu satmadan gelir elde etmek, ödediğiniz faizden daha yüksek olursa borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Yıllar sonra ilk defa bu sezon kar edeceğiz. 400-500 milyon dolarlık bir fon oluşturmayı hedefliyoruz." 

Sonraki Haber