İşte İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler

İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler, İstanbul'u ziyaret etmek isteyen ve orada kalmak isteyen insanlar tarafından merak ediliyor. İşte İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler listesi...

İşte İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler

İstanbul'da üniversite okuyan öğrenciler, orada kalmaya karar veren vatandaşlar ve İstanbul'u gezmeye gelen insanlar İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler listesini merak ediyor. Peki İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler hangileri? İşte merak edilen listenin ayrıntıları...

İSTANBUL'DA ULAŞIMIN EN KOLAY OLDUĞU İLÇELER

İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu ilçeler

KADIKÖY

Hepsiemlak'ta yazan bilgilere göre; İstanbul Anadolu Yakası’nın en sakin, nezih muhitlerinden olan Kadıköy, ulaşımın kolay olmasıyla da biliniyor. Söğütlüçeşme metrobüs durağına sahip olan semtten metrobüse binerek Anadolu ve Avrupa Yakası’nın birçok noktasına ulaşmak mümkün. Ayrıca Kadıköy’den Avrupa Yakası’nın pek çok durağına vapur seferleri de düzenleniyor.

ŞİŞLİ

Avrupa Yakası’nın ulaşımı en kolay semti hiç kuşkusuz Şişli. Avrupa Yakası’nın merkezinde bulunan Şişli, çevredeki semtlere ulaşımın kolay olduğu bir evde oturmak isteyenlerin tercihi oluyor.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş İstanbul’un ulaşımı kolay semtleri arasında yer almasının ilk sebebi, dilediğiniz anda karşıya geçebileceğiniz deniz seferleri sunması. Ayrıca Ortaköy, Taksim ve Galata Kulesi’ne olan yakınlığı semti turistik olarak da cezbedici kılıyor.

BOSTANCI

Bostancı’nın sahili ve huzurlu ortamı, burada yaşamayı cazip hale getiriyor. Tüm bu avantajların yanı sıra semtin ulaşım açısından büyük kolaylık sağlaması da tercih edilmesini sağlıyor. Deniz otobüsleri, ada vapurları, kıtalararası seyahat eden sarı dolmuşları ve metro hattıyla Bostancı; ulaşımı en kolay semtlerden biri. Bostancı’dan çok kolay bir şekilde her iki yakadaki semtlere ulaşabilmeniz mümkün.

ÜSKÜDAR

Gerek Marmaray durağı gerekse de Avrupa Yakası’na olan motor seferleriyle Üsküdar; ulaşım olanağı açısından zengin semtlerden biri. Kız Kulesi Manzarası ve sahiliyle Üsküdar, İstanbul’un aynı zamanda en yaşanılası yerleri arasında yer alıyor.

Sonraki Haber