İstenmeyen tüyleri kökünden kurutan karışım!

İstenmeyen tüyler zaman zaman bizi rahatsız edebiliyor. Bu durumlarda kesin bir çözüm arayışına çıkıyoruz. Peki doğal yöntemlerle kesin bir çözüm var mıdır? İşte istenmeyen tüyleri kökünden kurutan o karışım!

Tüylenme, kandaki erkeklik hormonlarının artmasından kaynaklı gelişen bir durumdur. Kadınlarda ise istenmeyen tüylenme genellikle hormonal, menopoz, Polikistik Over Sendromu gibi sebeplerden ortaya çıkmaktadır. İstenmeyen tüyler için genellikle acı verici yöntemler denenir. Ağda, epilasyon, jilet, tüy dökücü kremler vs. çoğu zaman işe yarasa da kısa vadede etkisini gösteren ve kalıcı olmayan yöntemlerdir. Oysa ki istenmeyen tüylere doğal yollardan da veda etmek mümkündür. Bu doğal yöntemleri düzenli olarak uyguladığınızda tüylerde azalma gözlemleyebilirsiniz. Bunun için sizlere hemen etkisini gösteren bir karışım önereceğiz. İşte istenmeyen tüyleri kökünden kurutan o karışım!

İstenmeyen tüyleri kökünden kurutan karışım!

İSTENMEYEN TÜYLERİ KÖKÜNDEN KURUTAN KARIŞIM!

LİMON VE TUZ

Öncelikle vücudunuzdaki tüyleri alın. Herhangi bir kabın içerisine 1 adet limonun suyunu sıkın ve üzerine 2 çay kaşığı tuz ekleyin. Ardından bu karışımı epilasyon yaptığınız bölgeye uygulayın. Cildinizde anlık bir yanma etkisi yaratabilir ancak bu durum geçmezse o bölgeyi hemen yıkayıp durulamalısınız. Bu işlemi düzenli uyguladığınızda kıl kökleriniz zayıflayacaktır.

YUMURTA AKI

Bir diğer etkili yöntem yumurta akıdır. Yumurtanın akı, 1 tatlı kaşığı mısır unu ve 1 tatlı kaşığı toz şekeri karıştırın. Karıştırdıktan sonra masaj yapar gibi uygulamak istediğiniz bölgeye uygulayın. 10 dakika kadar bu karışımı bekletin. Bu uygulamayı haftada 4 kez uygulayabilirsiniz. Düzenli uygulamada kıl köklerini zayıflayacaktır.

Sonraki Haber