İzmir'de bir kişi tehlike saçtı! Gasp, soygun, cinayet: 2 kişi öldü

İzmir'de bir saldırgan, önüne çıkan herkese adeta dehşeti yaşattı. Torbalı'da gaspettiği taksi şoförünü öldüren şahıs, soygun için gittiği markette de 16 yaşındaki bir kızı yaraladı. Olay yerinden kaçan kişi, bu kez de ATM'den para çeken bir şahsı gasbettikten sonra öldürdü.

İzmir Torbalı'da şüpheli tavırlar sergileyen 37 yaşındaki Bülent Şengün isimli bir şahıs, taksici Arif Karabacak'ın aracına binerek Yazıbaşı Mahallesi'ne gitti.

TAKSİCİYİ ENSESİNDEN VURARAK ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, Ayrancılar Mahallesi'nde Arif Karabacak'ın kullandığı taksiye binen Bülent Şengün, Yazıbaşı Mahallesi'nde gitti. Yanında tabanca bulunan Bülent Şengün, taksici Karabacak'ı bir tarlada gasbetti. Tabancayla Karabacak'ı ensesinden vuran şüpheli, takside bulunan paraları alarak kaçtı.

MARKET ÇALIŞANINI VURDU

Yola çıkan Bülent Şengün, bu sefer sürücüsü öğrenilemeyen bir hafif ticari aracı gaspetti. Bu araçla kaçan Şengün, Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ne giderek bir markete girdi. Marketi de soymaya çalışan Şengün, kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ATM'DEN PARA ÇEKEN ADAMI GASPETTİ

Art arda suç işleyen Bülent Şengün, gaspettiği hafif ticari araçla Karabağlar ilçesine geldi. Şengün, Paşaköprü Mezarlığı yakınındaki bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbedip, tabancayla vurdu.

Hafif ticari araçla kaçan Şengün, Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne gittiği sırada, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bülent Şengün'ün Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

Sonraki Haber