Kadın polisi şehit etmişti! Saldırgan adliyeye çöp poşeti ve hayvan aracıyla sevk edildi

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek ve Hayvan Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi.

This browser does not support the video element.

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığından yakalanan kaçtıktan sonra polisin silahını çalarak ateş eden zanlı Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti.

26 suç kaydı olan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, karakoldan kaçmaya çalışmıştı. Ardından polislerden birinin tabancasını çalarak ateş etmişti, çatışma yaşanmıştı.

Geçti’nin açtığı ateşle başından yaralanan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, kurtarılamayarak şehit oldu. 1 yıllık polis olduğu öğrenilen Yılmaz bugün meslektaşlarının ve ailesinin katıldığı törenle sonsuzluğa uğurlandı.

HAYVAN ARACIYLA GÖTÜRÜLDÜ

Çatışmada yaralanan Yunus Emre Geçti ise olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Yunus Emre Geçti hakkında kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki tamamlanan işlemlerinin ardından siyah çöp poşeti geçirilmiş halde kadın polis memurları tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Sonraki Haber