Kan donduran olay! Annesinin kafasını kesti

Kan donduran olay! Annesinin kafasını kesti... ABD'nin Arizona eyaletinde meydana gelen olayda 25 yaşındaki Alejandro David Gonzalez, annesini başını keserek öldürdü.

ABD'nin Arizona eyaletinde 27 Eylül'de meydana gelen korkunç olayda 49 yaşındaki öğretmen Teresa DeJesus Cruz Rubio, 25 yaşındaki oğlu Alejandro David Gonzalez tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bir sivil toplum kuruluşunda öğretmenlik yapan 49 yaşındaki kadın, akşam katılacağını söylediği aile yemeğine gelmeyince kız kardeşi şüphelendi. Talihsiz kadının evine giden aile üyeleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzarayla karşılaştı.

Polis, dairenin her yerinde kan olduğunu ve mutfak lavabosunda bir bıçak bulunduğunu duyurdu. Olay yeri inceleme uzmanları, "Kurbanın başı tamamen kesilmişti. Ayrıca karnında, göğsünde ve kollarında çok sayıda bıçak yarası vardı'' açıklamasını yaptı.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE OLMADIĞI TAHMİN EDİLİYOR

25 yaşındaki Gonzales'in daha önce başka bir suçtan hüküm giydiği ve olaydan sadece 24 saat önce serbest kaldığı ortaya çıktı. 49 yaşındaki anne, oğlunu cezaevinden alıp eve bırakmasının üzerinden 1 gün geçmeden kan dondurucu bir cinayete kurban gitti. 

Akıl sağlığı yerinde olmadığı tahmin edilen Gonzales'in olay yerinden kaçmak için bordo renkli bir SUV araç çaldığı ortaya çıktı. Yetkililer, Gonzalez'i bulduklarında vücudunda ve kıyafetlerinde kan izleri olduğunu belirtti. Suçlamalar karşısında sessizliğini bozan Gonzales, annesini bıçakladığını ve olay sırasında uyuşturucunun etkisinde olduğunu söyledi.

Gonzales'in Maricopa İlçe Hapishanesi'ne gönderilmesine karar verildi.

Sonraki Haber