Kara Kartal çıkış arıyor

Tarihinin en zor günlerini yaşayan Beşiktaş, bugün Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak.

Haftanın kapanış maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Siyah-beyazlı futbol takımında Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşma öncesi sakat futbolcuların çokluğu dikkati çekiyor. Kaleci Mert Günok, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet edecek. Sakatlığını atlatan Salih Uçan ise Gaziantep FK karşısında forma giyebilecek.

DEFANSTA KİMSE KALMADI

Beşiktaş, Gaziantep FK maçında stopersiz kaldı. Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan, Amartey, Colley ve Bailly sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta, stoper hattında sadece Necip Uysal kaldı. Burak Yılmaz'ın Necip'in yanında Onur Bulut ya da Bakhtiyor'u oynatması bekleniyor. Stoperlerin tamamının sakat olduğu gibi, sol bekler Arthur Masuaku ve Umut Meraş’ta sakat.

ABOUBAKAR GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ

Siyah-beyazlı kulüp, Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ın da karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti sebebiyle geceyi hastanede geçirdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Futbol A Takımımızın gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir. Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir" denildi.

Sonraki Haber