Kara Kartallar’ın konuğu Göztepe

SPOR Toto Süper Lig’de 18’inci haftanın kapanış maçında Beşiktaş Göztepe’yi ağırlayacak. Vodafone Park’ta oynanacak müsabaka bu akşam saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

KARAVELİ İLE TOPARLANDI

Siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın’ın ayrılığından sonra geçici olarak görevi devralan Önder Karaveli idaresinde çıkışa geçti. Karaveli ile Kayserispor’u 4-2 yenen Beşiktaş, deplasmanda oynadığı Fenerbahçe derbisinden de 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ligde bugüne dek 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alan siyah-beyazlı takım, 25 puan topladı.

Beşiktaş'ta Göztepe maçı öncesi Necip Uysal, Mert Günok ve Georges-Kevin N'Koudou sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan, ligde üçer sarı kartları bulunan Cyle Larin ve Rachid Ghezzal bu akşamki karşılaşmada da sarı kart görürse 19’uncu haftadaki Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

GÖZTEPE ATEŞ HATTINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

Süper Lig’in istikrarsız ekiplerinden Göztepe, alt sıralardan kurtulmayı amaçlıyor. Sırp teknik direktör Nestor El Maestro yönetimindeki İzmir ekibi, 17 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 14 puan toplayabildi. Sarı-kırmızılılar haftaya 18’inci basamakta girdi.

Göztepe’de sağ kanat oyuncusu Lourency, sarı kart cezası nedeniyle bu akşam takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ’IN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Beşiktaş ile Göztepe, Süper Lig’de bu akşam 55’inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 54 maçtan 28'ini Beşiktaş, 10'unu Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında Beşiktaş'ın, Göztepe'ye 88-50 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezon iki takım arasında oynanan iki maçı da Beşiktaş 2-1'lik skorlarla kazanmıştı. Öte yandan, Beşiktaş ile Göztepe, İstanbul'da 28’inci kez karşılaşacak. Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 27 lig maçında Beşiktaş 17, Göztepe 3 galibiyet aldı, 7 müsabaka da berabere bitti. Siyah-beyazlıların 52 golüne, sarı-kırmızılılar 23 golle yanıt verdi.

Sonraki Haber