Kardeş acısıyla sarsılan Alişan'ın paylaşımı yürekleri sızlattı! 'Sen varmışsın gibi devam ediyoruz...'

Şarkıcı ve sunucu Alişan, Temmuz 2021’de koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş’ı doğum gününde fotoğraf kareleriyle andı. Selçuk Tektaş’a olan özlemini bir kez daha dile getiren Alişan bu paylaşımıyla yürekleri sızlattı.

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan Selçuk Tektaş, yoğun bakımda tedavi altına alınmış, entübe edilen Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021'de hayata veda etmişti. İki çocuk babası Selçuk Tektaş, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Feriköy mezarlığına defnedilmişti.

Kardeşi ve manajeri Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yeğenleri Eyşan ile Ceylan’a sahip çıkan Alişan, kardeşine olan özlemini sık sık dile getiriyor.

SELÇUK TEKTAŞ'IN DOĞUM GÜNÜNDE PAYLAŞIM YAPTI

Kardeş acısıyla sarsılan ve yaşadığı zorlu süreci atlatmaya çalışan Alişan, Selçuk Tektaş’ı doğum gününde duygu dolu bir paylaşımla andı. Alişan’ın paylaşımına düştüğü not ise takipçilerini hüzünlendirdi.

‘AZ VE ÖZLER KALDI HAYATIMDA’

2.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Selçuk Tektaş ile olan karelerini yayınlayan Alişan, söz konusu paylaşımına şu notu düştü:

‘’12 Mayıs….Hiç kutlayamayacağımız gün…Sen gittiğinden beri çok değiştim..Çok insanı çıkardım hayatımdan..Az ve özler kaldı hayatımda..Sen haklı çıktın yine…Sen varmışsın gibi devam ediyoruz biz herşeye..Ama çok özledim seni,çok özledik seni..Kavuşacağız birgün elbet..Ve ben o güne kadar emanetlerine gözüm gibi bakıcam hiç merak etme..Herkeste bıraktığın güzel anılarla seni sensiz yaşatmaya devam edeceğiz..Burak’ta Eliz’de🙏🙏İyi ki benim kardeşim olmuşsun,iyi ki benim canım olmuşsun..Doğum günün kutlu olsun kardeşim.. #12 Mayıs1983#Selçugumdoğdu..’’

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞDI

Alişan’ın paylaşımına Yavuz Bingöl ‘’Efendiliği mütevaziliğiyle canım kardeşim Selçuğumu ben de çok özlüyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Alişan kardeşim sana ve tüm ailene sabırlar diliyorum’’, Melek Baykal ‘’Offfff Alişanım of😢🙏 Acınız dinmez bitmez😢ne kadar birbirinize bağlı olduğunuzu bilen bilir.. bilmeyen anlayamaz😢Allahım sana ailene ve tabiki en çok ta Suzanıma sabır versin güç versinz🙏 Selçuğumuzda nurlarda uyusun.. mekânı nur olsun’’, Safiye Soyman ‘’Evet Allah sabır versin Gerçekten çok zor unutmak ömür boyu kardeş bu ya kan bağı Allah sabır versin rahmet eylesin Mekanı cennet olsun hepinize sabır versin yarabbim hepimiz çok üzüldük Alişan’’, Latif Doğan ‘’Ruhu şad mekanı cennet olsun ALLAH sabrınızı artırsın’’, Derya Tuna ‘’Mekanı cennet olsun’’ yorumunda bulundu.

Sonraki Haber