Kayıp Narin'le ilgili soruşturmada 'ısırık' ayrıntısı! Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım...

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran 9 gündür aranıyor. Dün akşam saatlerinde Narin'in abisiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bu ayrıntıların ardından AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de konu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta Kur'an kursuna giden 8 yaşındaki Narin Güran'dan bir daha haber alınamadı. 9 gündür kayıp olan Narin, her yerde aranıyor.

Dün hiç bir iz bulunamayan Narin hakkında Tümgeneral Selçuk Yıldırım "sona gelindi" açıklaması yaparak ailesini ve tüm Türkiye'yi heyecanlandırdı.

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'ta kayboldu...

KOLUNDA ISIRIK İZİNE RASTLANDI

Narin'in ağabeyi 18 yaşındaki E.G.'nin gözaltına alındığı ve kolunda bir ısırık olduğu ortaya çıktı. Ancak ağabeyin, kolunu kendisinin ısırdığını kardeşinin ölümüyle ilgili bir bilgisinin olmadığını ifade ettiği ortaya çıktı.

Şüpheli ağabeyin kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

HALUK LEVENT: AİLE İLİŞKİLERİ BİRAZ KARIŞIK

Ortaya çıkan yeni ayrıntıların ardından soruşturma ve Narin'i arama çalışmaları devam ederken AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Levent yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Abisinin kolunda ısırık izleri çıktı. “Kendim kendimi ısırdım” dedi. Konu adli tıp’a intikal etti. Sonuç bekleniyor. Aile ve amca ilişkileri biraz karışık. Yetkililer bu özel durumu da araştırıyorlar. Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut."

BİR TERLİK DAHA BULUNDU

Öte yandan, Narin'in kaybolduğu mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi'nde yapılan çalışmalarda bir terlik fark edildi.

Terliği sudan çıkaran ekipler, durumu aileye bildirdi. Güran ailesinin beyanı üzerine terliğin Narin'e ait olmadığı belirlendi

Sonraki Haber