Kendi kendine bir yılda 99 kilo verdi, ailesi bile onu tanıyamadı! Bakın kilo verme sırrı neymiş...

Sadece bir yılda 99 kilo vererek 190 kilodan 91 kiloya düşen Amerikalı adam, kilo vermeyi kendi kendine öğrendiğini belirtti. Ameliyat, ilaç ve egzersiz olmadan 99 kilo veren adam, kilo verme sırlarını anlattı.

ABD eyaleti Kuzey Carolinalı bir adam, bir yıl içinde 99 kilo vererek ailesini ve sevdiklerini hayretler içinde bıraktı. Bununla birlikte, dudak uçuklatan dönüşümü kolay olmadı. Sadece bir yılda ameliyatsız, ilaçsız ve egzersiz olmadan tığ gibi incelen adam, beslenmesinde önemli değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Peki bir yılda 99 kilo veren adamın sırrı neydi? İşte detaylar...

BİR YILDA 190 KİLODAN 91 KİLOYA DÜŞTÜ

Kanada'da doğup büyüyen ancak şu anda eşiyle birlikte ABD eyaleti Kuzey Carolina'da yaşayan 42 yaşındaki Gregory Galanis, Newsweek'e verdiği röportajda ameliyat olmadan, zayıflama ilaçları kullanmadan ve hatta egzersiz yapmadan kilo verdiğini, yemek bağımlılığıyla mücadeleye ve disiplinli bir diyete odaklandığını söyledi. Galanis, "40 yaşında ölmek istemiyorsam bir değişiklik yapmam gerektiğini biliyordum," dedi. Kilo verme yolculuğuna 2 Ağustos 2021'de 190 kilo olarak başlayan Galanis, sadece bir yılda 91 kiloya kadar düştü.

KENDİ KENDİNE 99 KİLO VERDİ

190 kilodan bir yılda 91 kiloya düşen Galanis, kilo vermek için günde kaç kalori tüketmesi gerektiğini kendine öğretti. Kişisel metabolizma hızını ve bunun zaman içinde nasıl değiştiğini öğrenen Galanis, kendisini daha tok tutacak besinlere yöneldi.

"O noktada egzersiz yapamayacak kadar kiloluydum. Sadece beslenme düzenimi değiştirerek 220 kilo verdim."

Artık günlük protein alımının bir parçası olarak sadece yağsız balık yediğini söyleyen Galanis, çok daha fazla enerjiye sahip olduğunu hissettiği için pesketaryen (klasik vejetaryenler gibi et tüketmeyen ancak balık ve deniz ürünleri yiyenler) olmayı benimsediğini de sözlerine ekledi. Galanis, akşam 19.00 itibariyle yemek yeme faslını bitirdiğinin de altını çizdi.

Sonraki Haber