Kendini ambulans olarak tanımlıyor! Ambulanslarla cinsel ilişkiye giriyor: 'Bu bir aşk'

Çekya'nın Prag kentinde kendini "ambulans" olarak tanımlayan bir şahıs, Mercedes marka ambulanslarla cinsel ilişki içinde olduğunu açıkladı. 22 yaşındaki şahıs ambulanslarla sohbet ettiğini, yaşadığı durumu "aşk" olarak gördüğünü iddia etti.

Çekya'nın Prag kentinde kendisini "insan formuna hapsolmuş bir araba" olarak tanımlayan bir şahıs, bir ambulansla cinsel ilişkiye girerken yakalandıktan sonra ambulanslarla çok eşli bir ilişki içinde olduğunu açıkladı. Ambulanslarla cinsellik yaşayan 22 yaşındaki şahıs, bunun aynı zamanda 'aşk' olduğunu iddia etti.

KENDİNİ AMBULANS OLARAK TANIMLIYOR

AMBULANSLARLA CİNSEL İLİŞKİ YAŞIYOR

Çekya'nın Prag kentinde yaşayan Dominik Chvátal, 13 yaşında ambulanslara ilgi duymaya başladı ve iki yıl sonra bu hayranlık cinselliğe dönüştü. Şimdi kendini cinsiyetsiz olarak tanımlayan Dominik, Sanitka Mercedes adını kullandığını vurguladı. (Sanitka, Çekçe'de ambulans anlamına geliyor.)

'İNSAN FORMUNA HAPSOLMUŞ BİR ARABAYIM'

Kendini ambulans zanneden 22 yaşındaki genç, en çok Mercedes marka ambulanslara ilgi duyduğunu vurguladı. Diğer markalardan ambulansları 'çirkin' bulan Sanitka, "ambulanslarla evliliğin yasal hale getirileceği zamanı" beklediğini söyledi. Kendisini insan formunda hapsolmuş olarak tanımlayan 22 yaşındaki genç, şu ifadeleri kullandı:

"Bu ismi kendim seçtim. Çünkü öyle hissediyorum. Ben insan formuna hapsolmuş bir arabayım."

'BU BİR AŞK'

Sanitka, ambulanslarla sadece cinsellik yaşamadığını, aynı zamanda sohbet de ettiklerini iddia etti. Bir ambulansı neyin çekici kıldığı sorulduğunda ise verdiği yanıt şoke etti.

"Aslında görünüş açısından her şey, tekerleklerden ışıklara kadar. Bu bir aşk. Normalde konuşulan her şey hakkında konuşuyoruz, hangi konunun akla geldiğine bağlı olarak değişiyor. Tıpkı insanlar gibi sohbet ediyoruz."

Ailesinin kendisini olduğu gibi kabul ettiğini söyleyen 22 yaşındaki Sanitka'ya, "belirli cansız nesnelere odaklanan cinsel veya romantik çekimle karakterize edilen bir durum" olan objeofili teşhisi kondu.

Sonraki Haber