Kerem Aktürkoğlu nasıl transfer olduğunu anlattı! Havaalanında imzaladım

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu transfer sürecini anlattı. Milli oyuncu, "Transfer süreci çok hızlı oldu, sadece bir günde. Havaalanında sözleşme imzaladım." dedi.

Transferin son günlerinden Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu transfer sürecini anlattı. Aktürkoğlu, kulübün YouTube hesabına verdiği röportajda transfer sürecini ve yeni takımıyla çıktığı ilk maçındaki duygularını anlattı.

HAVAALANINDA İMZALADIM

Transferin son gününden Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu "Transfer süreci çok hızlı oldu, sadece bir günde. Havaalanında sözleşme imzaladım. Gece yarısından önce Portekiz'de olmam gerekiyordu. Uçuş 5 saat sürüyor, havaalanına gittik, uçağa bindik ve 23.45'te vardık. O 15 dakika içinde her şeyi imzaladım. 15-20 dakika kadar bekledik ve bana 'Artık Benfica'nın futbolcususun dediler. Beklerken elim ayağım titriyordu. Transfer olacak mı, olmayacak mı diye düşünüyordum. Her şey çok hızlı gelişti. 10/12 saat içinde görüşmeler yapıldı. Duygusaldı ama sonrasında çok keyifliydi." dedi.

Sonraki Haber