Kenan Işık'a ne oldu? Kenan Işık'ın son sağlık durumu nedir?

Kim Milyoner Olmak İster? adlı programın unutulmaz sunucusu Kenan Işık, 8 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirmişti. Kenan Işık'a ne oldu? Kenan Işık'ın son sağlık durumu nedir? İşte Kenan Işık'ın sağlık durumu

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan Işık öldü mü? İşte Kenan Işık'ın sağlık durumu

Kenan Işık, Türk televizyonunun sevilen ve tanınmış sunucularından biri olan Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili endişe verici gelişmeler yaşanmaktadır. Henüz kesin bir bilgi olmamakla birlikte, Kenan Işık'ın ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve tedavi gördüğüne dair haberler medyada yer almıştır. Kamuoyu ve sevenleri, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi beklemektedir. Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan Işık öldü mü? İşte Kenan Işık'ın sağlık durumu...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER PROGRAMININ SUNUCUSU KENAN IŞIK ÖLDÜ MÜ?

Kim Milyoner Olmak İster? adlı programın unutulmaz sunucusu Kenan Işık, 8 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirmişti. Beyin kanaması geçirdiğinde 67 yaşında olan Kenan Işık, 2014 yılından beri komada. Kim Milyoner Olmak İster? programının eski sunucusu Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, ünlü sanatçının sağlık durumunu hakkında açıklama yapmıştı.

Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşmış ve dengesini kaybederek başını çarpmıştı. Olay sonrası 4 saat süren bir ameliyata alınan Işık, hayati tehlikeyi atlatmış fakat komaya girmişti.

Tam 8 yıldır komada olan sanatçının son durumu merak ediliyordu. Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni bir bilgi geldi.

Kenan Işık ne mutlu ki halen hayatta fakat kısmı felç ile mücadele ediyor.

İŞTE KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU

8 yıldır tedavi gören Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'ın "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" dediği iddia edilmişti.

Hastane sürecinin ardından tedavisine evde devam edilen Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili çıkan 'yalan' haberlere bir yenisi daha eklendi. Beril Işık "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok" dedi.

Sanatçının son durumunu son olarak arkadaşı Ozan Zeybek paylaşmıştı.

Zeybek, usta sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yaralanmanın olmadığını ve kilo kaybı yaşamadığını söylemişti.

"Kenan Işık bıraktığınız gibi" diyen Zeybek, sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını şu ifadeler ile anlatmıştı:

Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi.
Sonraki Haber