KIm MIn-jae 18 milyon avroya NapolI’ye transfer oldu: Fenerbahçe kasasını doldurdu

2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde Fenerbahçe kadrosuna katılan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Napoli ile 3+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kim, veda mesajında, ‘Fenerbahçe hikayemin en önemli parçasıydı.’ dedi.

Kim için Fransız ekibi Rennes ile yarışa giren Napoli, 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelini Fenerbahçe’ye ödeyerek transferi bitirdi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Kulübünden dün öğle saatlerinde Kim Min-jae için resmi açıklama da geldi. Sarı-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabında yer alan duyuruda, “Futbol Takımımızın formasını giyen Min-Jae Kim, İtalya’nın Napoli Kulübü’ne transfer olmuştur. Oyuncuya formamızı giydiği süre boyunca ortaya koyduğu performans için teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Sarı-lacivertlilerin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) ilettiği açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae’nin İtalyan Kulübü Napoli’ye, 18.050.000 avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.”

FENERBAHÇE TARAFTARI ÇOK SEVMİŞTİ

Fenerbahçe formasını giydiği ilk maçtan bu yana istikrarı ve kusursuz zamanlamaya sahip hamleleri ile dikkat çeken 25 yaşındaki savunma oyuncusu, sarı-lacivertli taraftarların en çok sevdiği oyuncuların başında geliyordu. Kim, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 31 maçta görev yapmış ve 1 de gol kaydetmişti.

Sarı-lacivertli kulüp için bir veda mesajı da paylaşan Güney Koreli, şunları kaydetti: “Fenerbahçe’den ayrılıyorum. Bu ani kararımı size bildirirken üzgünüm. Fenerbahçe için her şeyimi verdim. Fenerbahçe bir basamak değildi, kariyerimin en önemli parçasıydı. Sizi asla unutmayacağım. Seni seviyorum Fenerbahçe.”

Sonraki Haber