'Kimi AK Partililer FETÖ'cülerle yanyana düşüyor'

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Teğmenlerin kılıçlı yemini üzerinden yürütülen tartışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı. Özgür Bursalı, AK Parti'nin tuzağa düştüğünü vurgulayarak kimi AK Partililerin, FETÖ ve Milli Devlet düşmanlarıyla aynı mevzide olduğunu söyledi.

This browser does not support the video element.

Teğmenlerin yemin töreni üzerinden yürütülen tartışmalar devam ederken Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da konuya ilişkin açıklama yaptı. Vatan Partisi Genel Merkezi'nde yapılan açıklamada AK Parti'nin ikinci kez FETÖ tuzağına düştüğü vurgulandı.

Özgür Bursalı, 2008 yılındaki Ergenekon tertibi dönemini hatırlatarak "O dönem yine ne idüğü belirsiz bir 'askeri vesayet' söylemiyle, Türk Ordusu hedefe konulmuştu." dedi.

Bursalı, "Bugün yeniden askeri vesayet söylemleriyle, Mustafa Kemal Atatürk’le hesaplaşma temalarıyla aynı rüzgar estiriliyor. O günlerde Astsubaylardan başlatılan olay, bugün Teğmenler hedef alınarak yapılmaya çalışılıyor." dedi.

'FETÖ İLE AYNI MEVZİDELER'

Bursalı, AK Parti'nin yaptığı açıklamaların FETÖ ve Milli Devlete düşmanlarıyla aynı mevzide buluştuğuna dikkat çekti.

Bursalı, "AK Parti ikinci kez FETÖ tuzağına çekiliyor. AK Parti içerisinde de bir ayrılık olduğu gözükmektedir. Kimi AK Partilileri bu konuda ABD ve FETÖ yönlendiriyor. FETÖ’nün firari yönetici ve elemanları da, Milli Devlete düşman ne kadar unsur varsa bu kampanyada en öndeler." dedi.

Sonraki Haber