KİPTAŞ personel alacak! İşte o kadrolar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KİPTAŞ tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyona hangi nitelikte personel alınacak? Kaç personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl gerçekleştirilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KİPTAŞ tarafından, inşaat, mimarlık, şehir planlama ve restorasyon alanlarında personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyona hangi nitelikte personel alınacak? Kaç personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl gerçekleştirilecek?

KİPTAŞ PERSONEL ALACAK

HANGİ POZİSYONLARA HANGİ NİTELİKTE PERSONEL ALINACAK?

Harita Mühendisi (4 kişi): 2 yıl ve 5 yıl deneyimli harita mühendisi pozisyonları mevcut. Uygulama projeleri, inceleme, ölçüm, hesaplama, yaklaşık maliyet ve keşif/metraj konularında deneyim sahibi olmaları bekleniyor. Ulusal yönetmeliklere, imar mevzuatına, sözleşme ve teknik şartnamelere hakim olmaları gerekiyor.

İç Mimar (1 kişi):En az 3 yıl deneyimli iç mimarlar aranıyor.
İç mekan tasarımı ve projelendirme konularında uzmanlaşmış olmaları bekleniyor.
Saha tecrübesi ve ulusal yönetmeliklere hakimiyet şartları aranıyor.

İnşaat Mühendisi (1 kişi):En az 1 yıl deneyimli inşaat mühendisleri aranıyor.
Statik projeler hazırlama, kontrol etme ve sahaya iletme konularında deneyim sahibi olmaları bekleniyor. Yaklaşık maliyet ve keşif/metraj çıkarabilme becerisi önemli bir kriter.

Konsept Proje Şefi (1 kişi):Kentsel planlama, peyzaj tasarımı ve altyapı projelerinde en az 5 yıl deneyimli konsept proje şefi aranıyor. Proje yönetimi ve liderlik becerileri ön planda tutuluyor.

Makine Mühendisi 1 Kişi.

Mimar (5 kişi):1 yıl, 3 yıl ve 5 yıl deneyimli mimar pozisyonları mevcut.
Konsept, avan ve ruhsat projelerinin oluşturulması konularında deneyim sahibi olmaları bekleniyor. AutoCAD, Photoshop ve MS Office programlarına hakimiyet şartı aranıyor.

Peyzaj Mimarı (1 kişi):En az 5 yıl deneyimli peyzaj mimarları aranıyor.
Saha tecrübesi, yaklaşık maliyet ve keşif/metraj çıkarabilme becerisi önemli kriterler arasında.

Restoratör (1 kişi):Üniversitelerin Mimari Restorasyon veya ilgili bölümlerinden mezun, en az 5 yıl deneyimli restoratör aranıyor. Yapı malzemeleri, restorasyon teknikleri, 3 boyutlu çizim ve modelleme programları konularında bilgi ve deneyim sahibi olmaları bekleniyor.

Şehir Plancısı (5 kişi):1 yıl ve 5 yıl deneyimli şehir plancısı pozisyonları mevcut.
AutoCAD ve diğer bilgisayar destekli tasarım programlarını kullanabilen adaylar aranıyor. Kentsel dönüşüm projelerinde bilgi sahibi olmaları ve ilgili mevzuata hakim olmaları gerekiyor.

Görsel Tasarım Personeli (1 kişi):Görsel İletişim Tasarımı veya benzer bölümlerden mezun, en az 4 yıl deneyimli görsel tasarım personeli aranıyor.
Dijital ve baskı tasarımı konularında deneyimli olmaları bekleniyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar, başvurularını 11 Temmuz 2024 tarihine kadar KİPTAŞ'ın kariyer sitesi üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirebilecek. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/91178/kurum-disi-kamu-isci-ilani-hk_ek_kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilan-formu-pdf.pdf

Sonraki Haber