Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'ten yeni Bihter filmine ilk tepki

Dün gece düzenlenen 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galasında, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un uyumu göz kamaştırdı. Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül'ü canlandıran ikiliye yeni Bihter filmi de soruldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'ten ise yorum gecikmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i Aşk-ı Memnu'dan sonra ilk kez bir araya getirmeye hazırlanan 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi, 24 Kasım'da seyircisiyle buluşmayı bekliyor. 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galası, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in de katılımıyla dün gece yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisi, uyumlarıyla geceye damga vurdu. İkili, 'İstanbul İçin Son Çağrı' galasında kendilerine yöneltilen soruları yanıtlamaktan geri durmadı.

YENİ BİHTER'E YORUM GECİKMEDİ

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'e yeni Bihter filmi ile ilgili düşünceleri de soruldu. Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül ve Bihter'in canlandıran ikilinin yeni Bihter hakkındaki düşünceleri çok merak ediliyordu. Gecce'nin haberine göre, ikili Bihter filmi hakkında yöneltilen sorulara cevap verdi.

Yöneltilen soruya Beren Saat, gülerek yeni Bihter filmini izlemediği yanıtını verdi. Kıvanç Tatlıtuğ ise 'her işin farklı bir dinamiğe sahip olduğunu ve bu tür projelerin defalarca uyarlanabileceğini' belirtti.

Sonraki Haber