Kızıl Goncalar 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi 'Kızıl Goncalar', son günlerin en çok konuşulan yapımları arasında adını zirveye yazdırdı. Daha ilk bölümüyle tartışmalara neden olan yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

This browser does not support the video element.

Fox TV ekranlarının yeni dizisi "Kızıl Goncalar", dikkat çeken olay örgüsüyle diziseverlerin odak noktası haline geldi. İlk bölümü 18 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelen yapım, tepki toplayan bazı sahneleriyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizi, seküler Atatürkçü bir hekim olan Levent ile bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in hayatlarının kesişmesini konu alan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Levent ve Meryem’in Zeynep’i yurt dışına çıkarma çabaları devam ederken Suavi’nin yaşadığı kaza her şeyi alt üst eder.

Cüneyd’in buhranlı haline, Sadi Hüdayi hep beraber pikniğe gitme çaresi bulur. Piknikte Cüneyd’le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşanır.

Levent ve kardeşi Hande hastanedeki babaları Suavi’yle iç hesaplaşmaya girişirler. Mira ise Can’la başını büyük bir belaya sokmak üzeredir.

Meryem, Levent’in evini sıcak bir yuvaya dönüştürmektedir belki, ama buna tahammülü olmayanların gözü üzerlerindedir.

FOX TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar’ın 6. bölümü 12 Şubat Pazartesi yayınlanacak.

Sonraki Haber